O NAS

 

Smo mlada in dinamična ekipa profesionalnih in strokovnih ljudi, ki stremi k skupnemu cilju zadovoljevanja naših strank. Skupaj dihamo v timskem vzdušju in se vedno uspešno spopadamo z novimi izzivi ter se spretno izmikamo oviram, ki jih najdemo na poti.

 

Smo fleksibilni, hitro odzivni, profesionalni in zanesljivi. Naša glavna prioriteta je, da tovor naših naših strank prispe hitro in varno na cilj. Stremimo k 100% zadovoljstvu naših strank.

 

ZA VAS NUDIMO:

- vsakodnevne prevoze vseh vrst pošiljk do 1500 kg - 24/7 NON STOP

- prevozi nevarnih snovi ADR do 1450kg

- pokrivamo področje celotne Slovenije, nudimo pa tudi prevoze v/iz držav Evropske Unije in držav bivše Jugoslavije

- tedenski prevozi pohištva iz Ikea Klagenfurt (Celovec)

- selitve

- prevozi vseh vrst prikolic in pa ugodne cene prevozov jadralnih letal od vseh letališč do vseh priznanih servisov ter obnove letal v Sloveniji in pa tudi tujini

- avtovleka

- prevoz vseh vrst osebnih poltovornih vozil do 5 t, težke gradbene mehanizacije, plovila, zahtevna nizka športna vozila in drugo.

VREDNOTE

 

Hitra odzivnost

Ob razpoložljivosti tovor začnemo nalagati najkasneje v 1uri. Smo fleksibilni in se vedno trudimo najti najboljšo rešitev, da bo vaš tovor pravočasno na cilju.

Skrb za stranke

Zavedamo se, kako pomembna je zadovoljna stranka, zato imamo za vsakega poslovnega partnerja določeno ekipo, katera se popolnoma posveti le njemu in mu nudi podporo 24/7.

Naš delovnik nima mej

Pri nas ne boste naleteli na zaprta vrata. Naše storitve opravljamo vse dni v letu, tudi ob praznikih in nedeljah, ne glede na uro.

Smo izkušeni

Imamo širok spekter mednarodnih in domačih izkušenj. Znanja ves čas razvijamo ob delu v slovenskih in mednarodnih vodah. S tem se znamo spopasti z vsakim izzivom.

Varna dostava

Vaš tovor je ob neljubem dogodku ustrezno zavarovan pri Zavarovalnici Triglav.